Wij bieden u als huurder in Singel II een uitgebreid pakket aan faciliteiten en services.

kantoorruimte

Kantooruimte
huren

Met een kantoorruimte in een van de twee kantoorpanden ontvangt u uw medewerkers en gasten op een fraaie en sfeervolle locatie met alle denkbare moderne kantoorfaciliteiten voorhanden.

vergaderen en presenteren

Vergaderen en
presenteren

Vergaderen en presenteren doet u in onze luxe vergaderruimte. Deze aantrekkelijke ruimte is voorzien van draadloos internet en koffie, thee en water is inbegrepen. Zo komt u zeker tot grootse zaken!

reserveer ruimte
gratis parkeren op eigen terrein

Voldoende parkeergelegenheid

Het terrein rondom de panden is de hele dag afgesloten en u vindt er voldoende parkeerplaatsen voor uw auto of fiets.

kantoor met glasvezelinternet

Snel draadloos
internet

Een goede internetverbinding is onmisbaar voor elke onderneming, groot of klein. Onze huurders kunnen in hun kantoor en in de vergaderruimtes gebruik maken van onze snelle internetverbinding.

VOIP-telefonie voor alle huurders

Telefoon

In onze kantoren kunt u gebruikmaken van VOIP-telefonie. Hiermee kunt u zelf uw telefoonnummer beheren en bespaart u op telefoniekosten.

kantoor met klimaatbeheersing

Klimaatbeheersing

Onze panden zijn goed geklimatiseerd. Onze klimaatbeheersingsystemen zorgen voor een optimale temperatuur in zomer en winter zodat u zich kunt concentreren op uw werk.

koffiehoek met koffie thee en water

Koffiehoek
met koffie, thee en water

Op elke verdieping vindt u een pantry met een koffiemachine en water. U kunt kiezen uit verantwoorde koffie en diverse soorten thee voor u en uw gasten.

schoonmaak en onderhoud

Schoonmaak
en onderhoud

De servicekosten voor de schoonmaak en het onderhoud van algemene ruimtes is in de huurprijs verrekend. Desgewenst is het ook mogelijk om tegen betaling uw kantoorruimte te laten schoonmaken.

beveiliging Singel II

Beveiliging

De kantoorpanden in Oranjesingel 2 en 2a zijn professioneel beveiligd met een geavanceerd alarmsysteem. Het parkeerterrein is de hele dag afgesloten en alleen toegankelijk voor huurders. Uiteraard krijgt u uw eigen beveiligingscodes zodat u 24/7 toegang heeft tot uw kantoor.

Meer informatie over onze kantoorruimtes?

Contact

Neem contact met ons op!

Wilt u meer informatie over de kantoorruimtes in Oranjesingel 2 of Oranjesingel 2a in Nijmegen? Of misschien wilt u wel een van de kantoren bezichtigen? Aarzel dan niet om geheel vrijblijvend contact met ons op te nemen via e-mail of het contactformulier op deze pagina.

E-mail

Stuur ons een e-mail

Contactformulier

Bedrijfsnaam
Contactpersoon*
Telefoon*
E-mail*

 

Stuur mij a.u.b. een brochure
Ik wil een ruimte bezichtigen
Uw bericht